BITUMEN DAKEN

BITUMEN DAKEN

Bitumen dakbedekking is een soort dat regelmatig gebruikt wordt. Het staat ook wel bekend als dakleer. Dit materiaal is zeer geschikt voor het bedekken van een aanbouw, garage, serre of andere licht hellend of plat dak. Daarnaast kan dakleer ook over ander, al eerder aangebrachte dakbedekking, heen gelegd worden.

COMPLEET PAKKET VOOR DAKBEDEKKING

Hendriks Dakdekkers voert niet alleen het plaatsen van bitumen daken uit. U kunt ook bij ons terecht voor een compleet dakwerk pakket. Wij bieden u dan reparaties, onderhoud, renovatie en nieuw materiaal. Dit bieden wij overigens niet alleen voor bitumen daken aan. Wij kunnen dit ook voor alle andere materialen aanbieden, zoals dakpannen of leien daken.

Als u kiest voor een bitumen dakbedekking, dan heeft u een duurzame dakbedekking die goedkoop en waterdicht is. Wij hebben veel ervaring op het gebied van dakleer. Wij kunnen u uitgebreid informeren en adviseren op het gebied van dakbedekking. U kunt uiteraard voor meer informatie of vragen contact opnemen met een van onze vakkundige medewerkers.

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?