DAKORNAMENT

DAKORNAMENT

Heeft u een prachtig dakornament op uw zadeldak staan? Door de wisselende weersomstandigheden in ons land kan uw ornament aangetast worden. Regenval, langdurende hitte en ander vuil kunnen uw dakornament schade toebrengen, waardoor deze na een tijd niet meer mooi zijn. Een optie is om uw dakornament(en) te laten onderhouden door een professional die beschikt over de juiste vakkundige kennis en materialen. Een andere optie is om uw dakornament(en) te vervangen door nieuwe ornamenten. Voor beide werkzaamheden bent u bij Hendriks Dakdekkers aan het juiste adres!

Onze werknemers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van het onderhouden en maken van dakornamenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan windvanen, pironnen, balustrades, schoorsteenkappen, ossenogen en nog veel meer speciale en unieke ornamenten! Een goed geplaatste en regelmatig onderhouden dakornament straalt luxe uit en is bovendien een leuke toevoeging aan uw woning.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Weet u niet zo goed wat voor ornament u wilt of heeft u interesse in onze onderhoudsdiensten voor ornamenten? Neem dan contact met ons op, wij staan graag voor u klaar!

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?