STORMSCHADE

STORMSCHADE

Heeft de storm uw woning helaas niet gespaard? Wanneer u bijvoorbeeld een lekkage heeft of een aantal dakpannen mist, dan is het natuurlijk wel gewenst dat de schade zo snel mogelijk verholpen wordt. Hendriks Dakdekkers staat ook in dringende situaties voor u klaar met onze spoedservice. 24 uur per dag, 7 dagen per week verhelpen wij uw stormschade binnen de kortste keren.

ZO SPOEDIG MOGELIJK BIJ U MET ONZE SPOEDSERVICE

Als de schade namelijk niet snel genoeg wordt gerepareerd, kan dit nadelige gevolgen hebben voor uw woning. Zo kan indringend vocht schimmel, rot en andere narigheid veroorzaken. Bovendien zal de isolatie van uw woning niet meer optimaal werken. Wij willen natuurlijk niet dat u in de kou komt de zitten: neem daarom contact op met onze spoedservice via 06 458 311 69!

Bij het repareren van de stormschade staan transparantie, klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Na de reparatie leggen wij u uit wat u kunt doen om stormschade in de toekomst te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Vaak wordt stormschade vergoed door uw verzekeraar tegen een scherpe prijs. Na het uitvoeren van de benodigde reparaties zullen wij samen met de verzekeraar het schadebedrag regelen. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken, en kunt u binnen de kortste keren weer genieten van een huis zonder stormschade!

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?