DAKGOTEN

DAKGOTEN

Regenval, vogelnestjes en vuil kunnen zich verzamelen in uw dakgoot. Het resultaat: een dakgoot vol met prut. Dit is niet alleen vies, maar ook slecht voor uw dakgoot zelf. Wanneer dakgoten vol zitten met bladeren, takjes en zand, raken dakgoten aangetast. Het is dan ook belangrijk dat u regelmatig zelf uw dakgoot schoonmaakt om problemen zoals verstoppingen of lekkages te voorkomen.

Wanneer er een lekkage of een overstroming ontstaat, kan water uit de dakgoot naar beneden stromen en zich gaan nestelen achter de buitenmuur. Hierdoor kunnen er schimmels en houtrot ontstaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! In extreme gevallen kan er begroeiing ontstaan, wat op zijn beurt weer extra schade met zich meebrengt. Kortom: genoeg redenen om uw dakgoten te onderhouden!

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR

Mocht de dakgoot inmiddels zo aangetast zijn, kan het een oplossing zijn om de dakgoot te vervangen. Hendriks Dakdekkers is uw adres voor het aanleggen van de dakgoot die bij uw woning past. Wij staan voor u klaar met advies over het onderhouden van dakgoten en welke dakgoot het beste bij uw woning past. Ook zorgen wij voor de levering en de aanleg van uw dakgoot. Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?