Verbouwingen

Verbouwingen

Buiten dat u bij ons aan het juiste adres bent voor werkzaamheden die dak gerelateerd zijn, kunt u ook bij ons terecht voor verschillende aannemingswerkzaamheden. Wij bieden u vele mogelijkheden wat betreft het renoveren van uw woning. Wij pakken alles voor u aan, van woonkamer tot badkamer. Wij maken uw wensen werkelijkheid.

Voor het renoveren van een woning is een vakkundig en ervaren bedrijf nodig, wij zijn zo’n bedrijf. Wij van aannemersbedrijf Jeko kennen de markt als geen ander en weten altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen tijdens de Renovatie. Wij regelen de hele renovatie, denkt u hierbij aan het regelen van vergunningen en de grote aanpassingen maar ook de kleine details in het huis.

Hoe gaan we te werk

Voor wij beginnen met de renovatie, komen we eerst bij u langs om in een gesprek te horen wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij de verschillende opties aan u laten zien en ons voorbereiden op de renovatie, ook weet u dan waar u aan toe bent. Wij kunnen u dan namelijk alvast vertellen wat de renovatie ongeveer gaat kosten en hoelang deze gaat duren.

  • Woningrenovatie
  • Timmerwerkzaamheden
  • Zonnepanelen Reinigen
  • Gevel reinigen en coaten
  • Schilderwerk

Wilt u meer weten? Neem contact op met ons telefoonnummer (06 458 311 69) en wij komen zo snel mogelijk uw kant op!

BOUWWERKZAAMHEDEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?