NOKVORST

NOKVORST

Merkt u dat uw dakisolatie niet meer goed werkt of zijn er vochtplekken in uw woning verschenen? Dan is het mogelijk dat uw nokvorsten doorlaatbaar zijn geworden. Nokvorsten zijn de dakpannen bovenop op de punt van een zadeldak die de twee dakhelften bij elkaar houden. Door het wisselvallige Nederlandse klimaat met veel regen, extreme hitte en vorst kan het cement onder de nokvorsten doorlaatbaar worden. Als deze schade lang onbehandeld blijft, kan het leiden tot lekkage met schimmels en houtrot als gevolg van dien.

Cement is een sterk materiaal, maar niet onverwoestbaar. Veroudering van het cement kan ervoor zorgen dat de aanhechtingen tussen de dakpan en de nokvorst los zullen laten. Hendriks Dakdekkers heeft de juiste kennis, materialen en vakkundige medewerkers in huis om dit probleem voor u op te lossen.

LAAT UW NOKVORSTEN TIJDIG REPAREREN OF VERVANGEN

Zijn uw nokvorsten door de weersomstandigheden in vervallen toestand? Dan is het verstandig om uw bestaande nokvorsten te vervangen in plaats van repareren. Het voordeel hiervan is dat de nieuwe nokvorsten worden aangehecht door middel van de Flexim dakmortel. Deze dakmortel is relatief flexibel en kan daardoor de meest extreme weersomstandigheden doorstaan. Daarnaast zijn deze mortels waterdicht, waardoor u geen last meer zal hebben van lekkage.

Kortom: laat uw nokvorsten tijdig repareren of vervangen om ergere schade te voorkomen. Hendriks Dakdekkers is u hierbij graag van dienst!

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?