SHINGLES DAKEN

SHINGLES DAKEN

Shingles zijn een sterk opkomende trend in Nederland op het gebied van dakbedekking. Deze variant van dakbedekken is afkomstig uit de Verenigde Staten. Shingles daken zijn heel eenvoudig te leggen, makkelijker dan dakpannen of bitumen. Daarnaast heeft het eindresultaat een decoratief uiterlijk.

Hoeken of de nok worden met speciaal gevormde shingles afgewerkt. Hierdoor is uw dakbedekking gegarandeerd waterdicht en heeft het een mooi afgewerkte uitstraling. Shingles zijn geschikt voor u als u een hellend dak heeft van minimaal 25o. Ook zijn shingles een zeer geschikte dakbedekking als u op zoek bent naar een variant met een lange levensduur.

Naast de standaard shingles daken, zijn er ook bitumen daken van shingles. Deze zijn zeer duurzaam en van goede kwaliteit voor een relatief lage prijs. De shingles zijn in meerdere kleuren en modellen verkrijgbaar. Shingles kunnen ook als alternatief dienen voor leisteen. Ze zijn dan ook geschikt voor schuren, woningen, tuinhuizen en vakantiewoningen.

Als u benieuwd bent naar alle mogelijkheden die Hendriks Dakdekkers u kan bieden, kunt u contact met ons opnemen. Ook voor vragen en/of meer informatie kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn!

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?