ZINK & KOPERWERK

ZINK EN KOPERWERK

Zink is een veel voorkomend materiaal in de bouw. Dit komt door zijn bijzondere uitstraling en lange levensduur. Ook is het materiaal terug te vinden bij zowel oudere huizen als nieuwbouw. Hierbij kunt u denken aan gevelbekleding, regenpijpen en dakgoten van zink. Bij Hendriks Dakdekkers hebben wij veel kennis over zink. U kunt ons dan ook inhuren voor het plaatsen, repareren of onderhouden van zinken onderdelen bij uw woning.

Er zijn twee grote verschillen tussen koper en zink. Allereest is koper aanzienlijk duurder dan zink. Dit kan al snel één derde verschil in prijs zijn. Daarnaast zijn de kleuren van de materialen erg verschillend. Koper heeft oorspronkelijk een geelrood uiterlijk, terwijl zink er zachtgrijs uitziet. De eigenschappen van de materialen zijn redelijk gelijk. Beide zijn zeer duurzaam.

Onze medewerkers hebben veel ervaring met zowel koper als zink. U bent dus voor beide materialen bij ons aan het juiste adres. Neem voor vragen en/of meer informatie contact met een van onze medewerkers op.

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?