DAKISOLATIE

DAKISOLATIE

Heeft u vaak last van een onaangename temperatuur in huis, ondanks dat u veel stookt? Dan kan er een probleem zijn met uw dakisolatie. Bij een slechte dakisolatie komt er veel kou het huis binnen via het dak. Gelukkig hebben wij van Hendriks Dakdekkers hiervoor een oplossing! Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van dakisolatie. Wij helpen u graag, zodat u niet meer in de kou hoeft te zitten!

WELKE DAKISOLATIE PAST BIJ U?

Er zijn verschillende materialen geschikt voor een goede dakisolatie. Glaswol is bijvoorbeeld goedkoop met geluidswerende eigenschappen. Purschuim is een flexibel materiaal dat in zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes kan worden aangebracht. Isolatieplaten zorgen voor een snelle isolering vanwege het grote oppervlak. Welke dakisolatie het beste bij u past, hangt af van uw woning, dakconstructie, en natuurlijk uw persoonlijke wensen voor isolatie. Als u bijvoorbeeld aan een drukke weg woont, is een geluidswerende eigenschap erg fijn.

Dakisolatie is op elk dak wel aan te brengen. Afhankelijk van de constructie van het dak wordt het isolatiemateriaal binnen of buiten aangebracht. Wordt uw zolder niet gebruikt als leefruimte? Dan kunt u ook de zoldervloer laten isoleren. Wij komen graag bij u langs om uw unieke situatie te bekijken en u te adviseren over dakisolatie.

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?