VOGELNEST

VOGELNEST

Heeft u last van vogels op uw dak of in uw dakgoot? Een vogelnest kan allerlei soorten ongemakken en aantastingen met zich meebrengen. Zo kunnen de bladeren en takjes die worden gebruikt voor het nest uw dakgoot verstoppen, wat op den duur weer leidt tot een overstroming van de dakgoot of een lekkage. Het is dan ook verstandig om een vogelnest te laten verwijderen door een professional. Hendriks Dakdekkers staat ook op het gebied van vogelnesten verwijderen voor u klaar!

NOOIT MEER LAST VAN VOGELNESTEN?

Heeft u al jaren last van vogelnesten op uw dak of in uw dakgoot en bent u het nu echt zat? Dan zijn vogelwerende dakvoetprofielen de oplossing die u zoekt. Door deze profielen kunnen vogels hun nesten niet meer onder uw dakpannen maken, waardoor uw dak beschermd wordt.

Zonder vogelwerende dakvoetprofielen kunt u bijvoorbeeld last hebben van vogels die uw isolatie wegpikken, waardoor vocht makkelijker uw woning binnen kan komen. Hierdoor kunt u last krijgen van schimmels, houtrot en vochtplekken op uw plafond.

Het is belangrijk om zo snel mogelijk een vogelnest te laten verwijderen als u merkt dat er een zit. Doet u dit niet, dan bestaat de kans dat de vogels een groter deel van uw dak gaan innemen, met als gevolg meer schade. Uiteindelijk kan de totale schade hoog oplopen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Schakel Hendriks Dakdekkers in voor professionele verwijdering van vogelnesten of voor persoonlijk advies!

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?