DAKPANNEN DAKEN

DAKPANNEN DAKEN

Een dak kan een heel groot deel van de uitstraling van uw woning of pand bepalen. U kunt ervoor kiezen om mooie dakpannen op uw dak te laten leggen. U kunt voor allerlei soorten dakpannen kiezen. Zo kunt u voor verschillende betonnen pannen kiezen, maar ook voor keramische of geglazuurde pannen. De dakpannen worden geplaatst dat afwerkingen kloppen met de eigenschappen en de bedoelingen van de fabrikant. Ook wordt er rekening gehouden met allerlei onderbrekingen zoals schoorstenen of vensters.

Dakpannen daken zijn een van de meest voorkomende soorten in Nederland. Dit komt onder andere doordat de dakpannen per stuk te vervangen zijn met schade. Ook zijn dakpannen onbrandbaar en zeer duurzaam. Bij dakpannen heeft u verschillende onderdelen waar u keuzes dient te maken. Zo heeft u keuze in kleur, kwaliteit en model. Vaak heeft de gemeente waar u woont voorschriften over de gewenste kleur(en) van de dakpannen.

UITGEBREID ADVIES

Wij kunnen u uitgebreid adviseren over welke dakpan de beste keuze is, passend bij uw woning en dak. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn.

KLEUREN DAKPANNEN

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?