LEIEN DAKEN

LEIEN DAKEN

Een leien dak is geschikt voor vrijwel elke stijl woning. Doordat leien in twee verschillende vormen zijn, zijn deze voor elke woning geschikt. Zo past de vierkante variant goed bij de uitstraling van een moderne woning. Bij een oudere woning staan de rechthoekige leien met afgeronde hoeken beter.

Leien zijn niet enkel geschikt voor het bedekken van daken. De leien zijn namelijk ook geschikt voor gevelbekleding. Hierdoor kunt u een mooi verloop laten creëren tussen het dak en de gevel. Door leien te kiezen als dak, krijgt uw woning een egale uitstraling die strak en authentiek is.

REINIGING LEIEN DAKEN

Leien zijn er zowel van natuurlijk materiaal als van kunstmatig materiaal. Beide varianten krijgen op den duur te maken met vervuiling en mossen. Kleine vervuilde plekken beïnvloeden de kwaliteit van het dak niet. Als er grote delen van het dak vervuild raken, zorgt dit niet alleen voor een mindere uitstraling, maar verslechterd het ook de conditie van het dak. De beschadigingen kunt u voorkomen door een leien dak met enige regelmaat te laten reinigen en onderhouden.

Voor meer informatie over leien daken kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u uitgebreid adviseren voor de beste keuze.

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?