SPOEDSERVICE

SPOEDSERVICE

Nederland staat bekend om de onstuimige herfststormen en “tropische” zomerstormen. Helaas kan het dan voorkomen dat er schade ontstaat aan uw dak. Soms is die schade zelfs zo erg, dat er per direct een oplossing moet worden gezocht. De spoedservice van Hendriks Dakdekkers staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR!

Vallende dakpannen, losliggende dakbedekking of lekkage: allemaal situaties waarbij er zo snel mogelijk naar een oplossing moet worden gezocht. Als er nood aan de man is, kan het zijn dat u zelf zo snel mogelijk het dak op wilt gaan om de situatie te verhelpen. Wij raden u dit ten zeerste af. Onze werknemers hebben beschikking tot de benodigde kennis en materialen, waardoor wij binnen de kortste keren de schade kunnen verhelpen. Als u de oplossing aan professionals overlaat, bent u er zeker van dat het goed zit.

OMGEVING ROTTERDAM

Heeft u een spoedsituatie in de omgeving van Rotterdam? Dan staan wij gegarandeerd binnen een uur op uw dak. Woont u iets verder weg? Ook dan kunt u rekenen op snelle service. Neem contact op met ons telefoonnummer (06 458 311 69) en wij komen zo snel mogelijk uw kant op!

BEL 06 – 458 311 69

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?