GRATIS DAKINSPECTIE

GRATIS DAKINSPECTIE!

Heeft u het vermoeden dat er iets mis is met bijvoorbeeld de isolatie van uw dak? Of is het simpelweg al een tijd geleden dat uw dak professioneel is  geïnspecteerd? Bij Hendriks Dakdekkers kunt u ook terecht voor een gratis dakinspectie.

WAAROM EEN DAKINSPECTIE?

U wilt natuurlijk wel dat uw dak zo lang mogelijk meegaat zonder schade op te lopen door bijvoorbeeld storm. Een methode om toekomstige schade te voorkomen is het regelmatig laten inspecteren van uw dak. Bij een inspectie wordt uw dak grondig bekeken door een professional. De isolatie, dakgoten, dakpannen en alle andere dakelementen worden onderzocht op schade of verval.

Na afloop bespreken wij samen met u hoe uw dak er aan toe is, en eventueel welke reparaties noodzakelijk zijn. Ook geven wij advies over welke aanvullende reparaties u kunt laten doen, om zo te voorkomen dat u binnenkort last krijgt van schade.

WANNEER EEN DAKINSPECTIE?

Het is verstandig om eens in de zoveel tijd een dakinspectie te laten doen, zodat u meer inzicht heeft in uw dak. Ook als u het vermoeden heeft dat er iets mis is met bijvoorbeeld de isolatie van het dak kunt u inspecteurs inschakelen. Het is immers beter om te voorkomen dan te genezen!

Heeft u interesse in een gratis dakinspectie door de professionals van Hendriks Dakdekkers? Neem dan contact met ons op! Dan nemen wij zo snel mogelijk een kijkje naar uw dak.

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?