DAKRENOVATIE

DAKRENOVATIE

Heeft u al een tijd last van een lekkende dakgoot of vochtige plekken in het plafond? Soms is een dakrenovatie de juiste oplossing. Een renovatie klinkt als een wel erg uitgebreide oplossing voor zo’n schijnbaar klein probleem als vochtplekken. Echter zit er vaak een groter probleem achter de schade die uw dak heeft opgelopen. Met een dakrenovatie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het ontstaan van zulke problemen.

DAKRENOVATIE DIE BIJ UW SITUATIE PAST

Er zijn verschillende manieren om een dak te renoveren. De meest geschikte manier hangt af van uw unieke situatie. Woont u bijvoorbeeld in een wat oudere woning, dan bestaat er een kans dat er geen onderdak aanwezig is. Een onderdak zorgt voor een extra laag bescherming tussen het isolatiemateriaal en de dakbedekking en zorgt ervoor dat de constructie niet wordt aangetast door de weersomstandigheden.

Soms is de dakbedekking simpelweg versleten. In dat geval is het verstandig om de dakbedekking zo snel mogelijk te laten vernieuwen door een professional. Ook het vervangen of plaatsen van dakisolatie kan gedaan worden tijdens een dakrenovatie. Hierbij wordt warmteverlies voorkomen en is uw dak beter bestand tegen het Nederlandse wisselvallige weer.

Wanneer de dakconstructie ernstig is aangetast door bijvoorbeeld vocht, kan het nodig zijn dat de volledige dakconstructie moet worden vernieuwd. Dit is een ingrijpende klus, maar u heeft daarna wel lang profijt van een nieuwe dakconstructie.

Hendriks Dakdekkers zorgt er graag voor dat uw dak zo spoedig mogelijk gerenoveerd wordt, zodat u lang van een goed dak kunt genieten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?