DAKKAPELLEN

DAKKAPELLEN

Wilt u graag uw donkere zolderkamer transformeren in een mooie studeer- of slaapkamer? Dan is een dakkapel de oplossing die u zoekt. Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst of gebouwd. Een kant-en-klare prefab dakkapel wordt bij u op het dak geplaatst en is vaak een stuk goedkoper dan traditionele dakkapellen, die ter plekke worden gebouwd.

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen voor uw dakkapel. Liever een mooie voordelige houten dakkapel? Of toch liever een onderhoudsarme kunststof of polyester dakkapel? Ieder materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is dan ook belangrijk dat u deze eigenschappen tegen elkaar afweegt om te kijken welke dakkapel het beste bij u past. Mocht u er niet uitkomen, staat Hendriks Dakdekkers voor u klaar met passend advies op maat!

WAAROM EEN DAKKAPEL?

De meest vooraanstaande reden voor de aanschaf van een dakkapel is de extra ruimte en lichtinval die het biedt. Hierdoor lijken zelfs de kleinste ruimtes al een stuk groter en leefbaarder. Deze extra ruimte zorgt ook voor een hogere verkoopwaarde van uw huis. De dakkapel zorgt namelijk voor een aantal extra vierkante meters beloopbaar vloeroppervlak. Dit leidt tot een hogere taxatiewaarde.

Kortom: het laten plaatsen van een dakkapel is een goede beslissing. Neem contact op met de professionals van Hendriks Dakdekkers en geniet binnen de kortste keren van een prachtige dakkapel!

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?