Dakdekker Den Haag

Dakdekker Den Haag

Welkom bij Hendriks Dakdekkers. Wij zijn een professionele dakdekker Den Haag en kunnen u op vele vlakken van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wij helpen u altijd van opstart tot afronding en gaan niet weg tot u volledig tevreden bent met het resultaat. Daarnaast bieden wij gratis dakinspectie aan, mocht u twijfelen over de huidige toestand van uw dak. Ten slotte zit op al onze werkzaamheden als dakdekker Den Haag standaard 10 jaar garantie.

Waarom dakdekker Den Haag ?Dakdekker Den Haag

Hendriks Dakdekkers kan u van dienst zijn voor allerlei soorten dakbedekking. Afhankelijk van het soort dak, zijn er verschillende materialen geschikt als dakbedekking. Ieder materiaal heeft andere voordelen en eigenschappen. Wij helpen u uiteraard bij de keuze van de bedekking.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in dakbedekking, kunnen wij u allerlei informatie geven over de verschillende soorten en u daarna adviseren. De soorten die wij plaatsen zijn onder andere dakpannen, bitumen daken, leien daken, shingles daken en exclusieve daken.

Isolatie bij dakdekker Den Haag

U kunt bij ons als dakdekker Den Haag ook terecht voor dakisolatie. Dit is van groot belang, omdat u hiermee voorkomt dat veel warmte verloren gaat. Als u dakisolatie van goede kwaliteit heeft, hoeft u minder te stoken en bespaart u automatisch veel energiekosten. Daarnaast verhoogt goede dakbedekking in combinatie met dakisolatie de waarde van uw huis, wat op langere termijn weer voordelen oplevert. Mocht u uw woning ooit willen verkopen, verdient u de investering vrijwel volledig terug bij de verkoop.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden als dakdekker Den Haag , kunt u contact met ons opnemen. Wij van Hendriks Dakdekkers helpen u dan verder.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email (verplicht)

  Uw vraag


  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid *