Dakdekker in Zoetermeer

Dakdekker in Zoetermeer

Welkom bij Hendriks Dakdekkers. Wij zijn een professionele dakdekker in Zoetermeer en kunnen u op verschillende vlakken van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wij helpen u altijd van opstart tot afronding en gaan niet weg tot u volledig tevreden bent met het resultaat. Ook bieden wij u gratis dakinspectie aan, indien u twijfelt over de huidige toestand van uw dak. Ten slotte zit op al onze werkzaamheden als dakdekker in Zoetermeer standaard 10 jaar garantie.

Waarom dakdekker in Zoetermeer?

Dakdekker in ZoetermeerHendriks Dakdekkers kan u van dienst zijn voor allerlei soorten dakbedekking. Afhankelijk van het soort dak, zijn er verschillende materialen geschikt als dakbedekking. Ieder materiaal heeft andere voordelen en eigenschappen. Wij helpen u uiteraard bij de keuze van de bedekking.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in dakbedekking, kunnen wij u allerlei informatie geven over de verschillende soorten en u daarna adviseren. De soorten die wij plaatsen zijn onder andere dakpannen, bitumen daken, leien daken, shingles daken en exclusieve daken.

Isolatie bij dakdekker in Zoetermeer

U kunt bij ons als dakdekker in Zoetermeer ook terecht voor dakisolatie. Dit is van groot belang, omdat u hiermee voorkomt dat veel warmte verloren gaat. Als u dakisolatie van goede kwaliteit heeft, hoeft u minder te stoken en bespaart u automatisch veel energiekosten. Daarnaast verhoogt goede dakbedekking in combinatie met dakisolatie de waarde van uw huis, wat op langere termijn weer voordelen oplevert. Mocht u uw woning ooit willen verkopen, verdient u de investering vrijwel volledig terug bij de verkoop.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden als dakdekker in Zoetermeer, kunt u contact met ons opnemen. Wij van Hendriks Dakdekkers helpen u dan verder.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email (verplicht)

  Uw vraag


  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid *