Dakdekkers Rotterdam

Dakdekkers Rotterdam

Welkom bij Hendriks Dakdekkers. Wij zijn professionele dakdekkers Rotterdam en kunnen u op verschillende vlakken van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit en service. Dit houdt in dat wij u altijd helpen van opstart tot afronding. Wij gaan dan ook niet weg tot u volledig tevreden bent met het resultaat van de werkzaamheden. Daarnaast bieden wij gratis dakinspectie aan, indien u twijfelt over de huidige toestand van uw dak. Ten slotte bieden wij op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Waarom dakdekkers Rotterdam ?dakdekkers Rotterdam

Wij van Hendriks Dakdekkers kunnen u van dienst zijn met allerlei soorten dakbedekking. Aan de hand van het soort dak, bepalen wij welke materialen geschikt zijn als dakbedekking. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en voordelen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij de keuze.

Dankzij onze specialisatie in dakbedekking, kunnen wij u allerlei informatie geven over de verschillende soorten en u vervolgens adviseren. De soorten die wij plaatsen zijn onder andere dakpannen, bitumen daken, leien daken, shingles daken en exclusieve daken.

Dakisolatie bij dakdekkers Rotterdam

Bij ons als dakdekkers Rotterdam kunt u ook terecht voor dakisolatie. Dit is zeer belangrijk, omdat u hiermee voorkomt dat veel warmte verloren gaat via het dak. Als u beschikt over dakisolatie van goede kwaliteit, hoeft u minder te stoken en bespaart u dus veel energiekosten. Daarnaast verhoogt goede dakbedekking in combinatie met dakisolatie de waarde van uw huis, wat op de langere termijn weer voordelen oplevert. Mocht u ooit uw huis willen verkopen, verdient u de investering vrijwel volledig terug bij de verkoop.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden als dakdekkers Rotterdam , kunt u contact met ons opnemen. Wij van Hendriks Dakdekkers kijken dan waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email (verplicht)

  Uw vraag


  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid *