Dakdekkersbedrijf Dordrecht

Dakdekkersbedrijf Dordrecht

Hendriks Dakdekkers is een professioneel bedrijf dat vrijwel alle werkzaamheden rondom dak- en gevel voor u kan uitvoeren. Wij kunnen u kwaliteit en uitstekende service bieden. Dit kunnen wij garanderen door onze jarenlange ervaring op het gebied van dak werkzaamheden. Als wij een afspraak met u hebben, zullen wij niet vertrekken voordat alles naar wens is. Wij bieden ook gratis dakinspectie aan, zo bent u uitgebreid op de hoogte van de staat van uw dak. Tot slot heeft u tien jaar garantie op al onze werkzaamheden!

Waarom dakdekker Dordrecht ?

dakdekkersbedrijf Dordrecht Hendriks Dakdekkers is een zeer ervaren bedrijf op het gebied van dakdekken. Afhankelijk van het soort dak dat uw bedrijfspand of woning heeft, kunt u materialen kiezen. Elk materiaal heeft bepaalde eigenschappen en voordelen die voor verschillende situaties toepasselijk zijn. Uiteraard kunnen wij u ook ondersteunen bij deze keuze. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

Doordat wij een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf Dordrecht zijn, kunnen wij u uitgebreid informeren en adviseren over de materialen die wij gebruiken en de werkzaamheden die wij uitvoeren. Een aantal materialen die wij gebruiken voor dakbedekking zijn dakpannen, leien, bitumen en shingles.

Dakisolatie door dakdekkersedrijf Dordrecht

Als dakdekkersbedrijf Dordrecht kunt u niet alleen voor dakbedekking bij ons terecht. Wij kunnen u ook de service dakisolatie aanbieden. Door dakisolatie verliest u minder warmte in de winter en koelte in de zomer. Dit bespaart u dus kosten voor het stoken en koelen. Ook wordt de waarde van uw huis verhoogd als u investeert in dakisolatie.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden als dakdekkersbedrijf Dordrecht , kunt u contact met ons opnemen. Wij van Hendriks Dakdekkers kijken dan waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email (verplicht)

  Uw vraag


  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid *