Stormschade Dordrecht

Stormschade Dordrecht

Nederland staat bekend om de regelmatige zomer- en herfststormen die flink wat schade kunnen veroorzaken aan uw woning. Wegwaaiende dakpannen en vallende takken kunnen uw dak dusdanig beschadigen dat er zo snel mogelijk een oplossing nodig is. Voor stormschade Dordrecht repareren bent u bij Hendriks Dakdekkers aan het juiste adres! Wij repareren uw dak op deskundige en vakkundige wijze voor de scherpste prijs.

Eerste hulp bij stormschade Dordrecht Stormschade Dordrecht

Een beschadigd dak is niet alleen vervelend, het kan ook zeer nadelige gevolgen hebben voor de rest van uw woning en zelfs uw gezondheid. Een (onopgemerkte) lekkage kan op den duur zorgen voor schimmelvorming en houtrot. Leven in een omgeving waarin veel schimmels voorkomen kan invloed hebben op de luchtkwaliteit en dus uw gezondheid.

Over lucht gesproken, een kapot dak kan zorgen voor een slecht werkende isolatie. Het kan dan erg koud zijn in de woning, waardoor u de behoefte kan voelen om de verwarming een tandje omhoog te draaien. Het gevolg: stoken voor de mussen én een torenhoge energierekening.

Voor zowel kleine als grote schade en particulieren als zakelijke partners gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg op het gebied van stormschade Dordrecht . Veiligheid, transparantie en service staan bij onze werkzaamheden voorop. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Onze dakdekkers gaan pas naar huis als alle problemen verholpen zijn. Daarom staan wij bekend in Dordrecht en omgeving als de dakdekker met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Stormschade Dordrecht ? Maak direct een afspraak!

Heeft de storm uw woning helaas niet gespaard? Voorkom verdere schade (en hogere kosten!) en neem zo snel mogelijk contact met ons op door middel van onze spoedservice (06 458 311 69). Wij komen dan snel bij u langs om de stormschade Dordrecht te repareren. Wel zo fijn!

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email (verplicht)

  Uw vraag


  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid *